info@pepperszoftver.hu +36 20 339 4061VIP Humánpolitikai Rendszer moduljai

Valódi tartalom a felhasználóbarát környezet mögött! A VIP Humánpolitikai Rendszer megalkotásakor célként tűztük ki az adatok teljes körűségének megőrzése mellett az egyszerű kezelhetőséget, hogy a szoftver, mint munkatárs tudjon együttműködni. Egyéni beállításaink mellett legyen hasznos és személyes asszisztensünk.

alap modul

Személyügy

A személyügyi nyilvántartás modul támogatja a klasszikus HR feladatok ellátását. A statikus nyilvántartástól a dinamikus tervezési feladatok ellátásáig nyújt megbízható segítséget a HR vezetők és szakemberek számára. Kiemelt szerepet kapott az adatok gyors elérhetősége, akár összetett listázási feladatoknál is.

kafetéria modul

Kafetéria

A VIP Kafetéria Rendszer megfelelő támogatást nyújt a béren kívüli juttatások vállalati szintű kezelésében. Elősegíti a kafetéria juttatási rendszer tervezését, működtetését és ellenőrzését. A kafetéria csomag intranet technológián alapuló "papírmentes iroda" funkciója nagymértékben csökkenti az adminisztratív feladatokat.

eor modul

E-learning

A képzési modul támogatja a cégen belüli vagy külső képzésekkel kapcsolatos tervezési és nyilvántartási feladatokat. A rendszer a képzés tervezéstől a költség elszámolásig nyújt segítséget az oktatásszervező szakemberek részére. A képzési rendszer alapját képezi a céges szintű teljesítménymérésnek, támogatja a karrier és utánpótlás tervezést.

eor modul

Teljesítmény menedzsment

A VIP Humánpolitikai Rendszer számos lehetőséget kínál a vállalati kontrolling szakemberek segítésére. Mérhető a cég kitűzött céljainak megvalósulása, a munkavállalói egyéni és csoportos teljesítmény valamint a képzési rendszer képzéseinek eredményessége. Tervezhetővé válnak a céges valamit az egyes munkavállalói célok. A teljesítmény értékelések eredményeképpen az egyes elemzések elkészítése egyszerű feladattá válik

pályázói modul

Toborzás-kiválasztás

A toborzás-kiválasztás modul lehetővé teszi a cég pályázói adatbázisának naprakész kezelését, támogatva ezzel a toborzás, kiválasztás folyamatát. A pályázói adatok interneten történő fogadása minimálisra csökkenti az adminisztrációs terheket, naprakész információt nyújt a toborzási szakemberek számára. A felvételi folyamat követése leegyszerűsíti a kiválasztást.

munkaidő modul

Munkaidő nyilvántartás

A munkaidő nyilvántartás modul használatával olyan eszközt kap a HR szakember, amellyel elemezhetővé válik a munkavállalók teljesítménye, így könnyítve meg a bérezési, erőforrás-gazdálkodási kérdések kezelését. A webes felületének köszönhetően a vezetők és alkalmazottak egyszerűen követhetik időadataik alakulását és korrigálhatják saját elektronikus jelenléti ívüket. A vezetői statisztikák, lekérdezések bármikor elérhetővé válnak.

munkaruha modul

Munkaruha nyilvántartás

A munkaruha nyilvántartás modul csökkenti a cégek adminisztrációs terheit, naprakész információt nyújt a nyilvántartott dolgozói adatokról és olyan munkavégzési helyeken is elérhetővé teszi a HR funkciókat, ahol nem is gondolnánk. Hathatós segítség a vezetők és felelős beosztású HR szakemberek számára a tervezési, szervezési és ellenőrzési feladatok ellátásában.

eor modul

Kérdőív kezelő

A kérdőív kezelő modulja segítségével egyszerűen készíthet vállalati felméréseket, legyen szó munkahelyi elégedettség vizsgálatról, teljesítmény értékelésről vagy tréning hatékonyság mérésről. Könnyedén csatolhat képeket, videókat kérdőívéhez. A kérdőívek kitöltése történhet anonim vagy nem anonim módon, biztosítva ezáltal a dolgozói vélemény nyilvánítás szabadságát. A visszajelzés minden folyamat utolsó de egyik legfontosabb fázisa. A munkavállalói vélemények a szolgáltatások javítása, a munkavállalók megtartásának fontos pillérét alkotják, éljünk vele.

Kapcsolat

Miben segíthetünk ma Önnek?

Kérdése van? Szeretne kapcsolatba lépni velünk? Találja meg itt a legmegfelelőbb utat hozzánk.

Címünk

2120 Dunakeszi, Repülőtéri u. 1.

Email

info@pepperszoftver.hu

Telefonszám

+36 20 339 4061